January 12, 2010

Awak - Org Part 2

awak, kat skolah menengah,
kita tak sama class,
wawawa sedihnya awak,
tapi nak wat mcm mana kan, org kene teruskan hidup tanpa awak,
maaf awak sebab org blajar rajin sangat masa darjah 6,
tu yg masa form 1 org dapat kelas depan2,
org harap awak tak kesah,
bak kata mak org awak,
walaupun jauh di mata, tapi awak tetap dekat di hati.

Awak, mentang2 awak cun, ramai pulak eh senior2 nk ngorat awak,
Nak2 abg2 tingkatan 6 yang kelas hujunng blok tu,
Tau la dia hensem, dah amik spm,
Org ni apa la sngt, muke pon comot lagi,
Baru tingkatan 1 plak tu,
Ishh geram org awak, awak tak tahu ke yg org ni ada hati kat awak?
Eeeeeeeeeeee geram nye,
eh orang nk geram2 tak tentu pasal ni kenapa plak ek
salah org gak kn sbb tak de keberanian nk bgtau perasaan org kat awak.
Maaf awak tibe2 nk termarah pulak kat awak,

Masa skolah dulu kn awak,
Org dah tawar hati kat awak,
Sbb awak time tu saling tukar2 pasangan,
Dalam rekod org masa tingkatan 1 sampai tingkatan 3
Ada la dalam 3 kali awak bertukar2 boipren
Awak ni, playgirl nye,
Tak setia langsung, tapi takpe,
Sbb time tu plak, org ada minat kat perempuan lain,
Tu yg hati org tibe2 jadi tawar kat awak tu.

Maaf ye awak, org terpaksa lukakan hati awak
Walaupon hakikatnya awak tak terluka langsung pun,
Org telah menduakan awak, org ada minat kat budak perempuan lain,
Budak perempuan yg org minat ni kan awak, kecik je org nye
Tak sama mcm awak, awak leh di katakana tinggi,
Kulit dia pulak gelap sikit dari awak.
Tapi kitaorg tak couple pon awak,
Sbb org minat dia macam2 tu je,
Dalam hati org tetap ada awak

tbc

4 comments:

zidah mdtahir said...

amboi2..bru form 1 pon dah gatal naa....hahaha

sha al nazer said...

abg blak.....
i jeles oooooo
hikhik

ateeka amer said...

masa sekolah dulu, memang abang2 form 6 dianggap kacak dan berkarisma. walaupun takdelah kacak mana. huh!

da jumpa balik kat U, fikir, hek eleh ni mamat yg aku minat dulu. selekeh habis ;D

biztoone said...

zidah - haha nk wat mcm mana, dari kecik di asuh bercinta..wakkakaka

sha - amboi nama u, nk ada al gak ek? haha

ateeka - haaa tau takpe, haha abg2 form 6 time tu mmg howt2..hehe