December 21, 2009

Awak - Org


Awak,

awak ingat lagi tak masa kite kecik2 dulu?
kite sama class kan kat skolah rendah,
time tu org tak la comel mcm skang,
mesti awak tak ingt kat org kn.
tapi org tetap ingat kat awak.

org penah tegur awak dulu,
ye la, awak kan dulu popular, mesti la org nk tegur,
tapi kan awak, awak pernah tak layan org,
sedihnya bile ingat balik,
tapi org tak kesah awak, org pikir positif,
mungkin masa tu awak busy kot smpai tak degar teguran org,

masa darjah 5 kn awak,
org ske sngt tngk awak, comel sngt,
mungkin sbb gaya pemakaian awak time tu,
tu yg buat org tertarik tu,
awak pakai tudung masuk dlm baju,
time tu kan awak, org nk je cakap kat awak yang awak ni comel sngt,
tapi, org malu la awak,
so, org cakap pelan2 je, telinge org je yg dengar,
nasib baik takde org kat tepi org time tu awak,
kalau tak mesti org malu,

dulu kan awak, masa darjah 6,
org kan slalu kacau awak, baling2 kertas kecik then org pandang laen,
buat2 tak tahu,
sory ye awak, org sengaja kacau,
bkn ape awak, org minat kat awak,
tapi time tu awak couple dgn org lain,
so, tak dpt couple dgn awak, dpt kacau jadi lah.
as long org tngk awak gembira, org pn gembira awak,
walaupon hati org meronta2 menangis sbb awak couple dgn org laen,



akan bersambung...

5 comments:

farish farisha said...

wei...aku ske ar bce citer zman kank2 ko ni (awk-org)....hahahaha...cpat r sambung!!!aku xsabar nk tau kesudahan nye...hehehehe...zamn baru bkak skolah 4 jan pon dap gak....

Anonymous said...

aku cm knl 'awk' tu.

biztoone said...

farish - insyaALLAH akan menyusul kemudian :)

anon - haha sapekah "awak" itu? jeng jeng jeng ;p

eyn said...

aku ske citer ko neh! chumel!!

Anonymous said...

still nak pecah perot bace cite ni.

part ni ha:

"awak pakai tudung masuk dlm baju,
time tu kan awak, org nk je cakap kat awak yang awak ni comel sngt,
tapi, org malu la awak,
so, org cakap pelan2 je, telinge org je yg dengar,
nasib baik takde org kat tepi org time tu awak,
kalau tak mesti org malu,"

bodohla ko ni jumbo.